Στο Single Estate διαλέγουμε τους συνεργάτες μας προσεκτικά ώστε να φτάνει στο φλυτζάνι σας η καλύτερη ποιότητα.

Samba Café Coffee Roasters

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Samba Café Coffee Roasters, μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την τέχνη του καφέ αδιάκοπα από το 1979, με μεράκι και αφοσίωση. Συλλέγουν την πρώτη ύλη του καφέ τους από τις καλύτερες χώρες-παραγωγούς του κόσμου. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καφέ του 2015, ο καφές της Samba κέρδισε την 1η θέση.
Στο Single Estate θα βρείτε μονοποικιλιακούς καφέδες, καφέδες single origin καθώς και καφέδες single estate, από την Ασία, την Αφρική και τη Νότιο Αμερική.
Μάθετε περισσότερα για την Samba Café Coffee Roasters.

Ο Δρόμος του Τσαγιού

Στον τομέα των αφεψημάτων το Single Estate συνεργάζεται με τον Δρόμο του Τσαγιού. O Δρόμος του Τσαγιού δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με την αρχική ιδέα να προσφέρει μια ευρεία γκάμα τσαγιών συνδυασμένη με μια πλούσια συλλογή μεσογειακών βοτάνων και μπαχαρικών. Εισάγουν τσάγια προέλευσης από τις καλύτερες φυτείες της Ανατολής, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις ενός μεσογειακού γευσιγνώστη.
Στο Single Estate θα βρείτε το κλασικό μαύρο και πράσινο τσάι αλλά και μείγματα με μεσογειακά βότανα καθώς και το super food τσάι μάτσα (macha).
Μάθετε περισσότερα για τον Δρόμο του Τσαγιού.

Naturals – μπάρες δημητριακών

Οι μπάρες βρώμης χωρίς γλουτένη, δημητριακών και πρωτεΐνης είναι της ελληνικής εταιρείας Naturals

Καθαριστικά Ecos

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας ECOS που εφαρμόζει την πολιτική Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης και προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες.

Samba Cafe logo

Tea Route logo

Naturals logo

ecos logo